Okulumuz Hakkında

Han İlkokulu
Han Köyü Çaldıran/ VAN
905434555470
...
https://han.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Ulu Önder Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda ve devrimlerinin ışığında evrensel ve ulusal sorunlara karşı sorumluluk duyabilen, geleceğin lider kadroları içinde yer alabilecek, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, çağın getirdiği gelişim ve değişimlere ayak uydurabilen, ana dilinin yanı sıra en az bir yabancı dili etkin olarak kullanabilen, spora ve sanata ilgili, kültürler arası kavrayışa sahip, araştıran, üreten, hem sosyal hem akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirerek onları bir üst öğrenime hazır hale getirmektir.

MİSYON

Uluslararası standartlarda, bilimsel düşünen, demokratik ortamlar sağlayan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak akademik ve sosyal yönden en iyi şekilde yetiştirdiği “meşale”lerle sadece Van’ın değil ülkemizin; hatta dünyanın geleceğini aydınlatabilecek, topluma model olabilecek, tüm dünyada ve ülkemizde örnek alınan bir eğitim kurumu olmaktır.

BAŞARILAR

Vizyon ve Misyonumuz doğrultusunda sürekli ileri gidebilmek için çalışmaktayız.
Öğretmen :9
Öğrenci :135
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :365
Öğretim Şekli :Normal Öğretim (08:30 - 14:10) Tüm Öğretmenler Aynı Anda Gelip Gitmektedir. Okul Öncesi 13:30 da Biter, 14.10´a Kadar Beklemektedir.

Öğretim Şekli

Normal Öğretim (08:30 - 14:10) Tüm Öğretmenler Aynı Anda Gelip Gitmektedir. Okul Öncesi 13:30 da Biter, 14.10´a Kadar Beklemektedir.

Ders Başlama ve Bitiş

Ders Başlama Saati : 08.30 Ders Bitiş Saati : 14.10 Teneffüsler 15Dk - Öğle Arası 40Dk

YABANCIDIL

İngilizce Öğretmeni Olmadığı İçin Derslere Sınıf Öğretmenleri Girmektedir. İngilizce Ders Saati 6-8 Saati Arası Olduğu İçin Atanacak İngilizce Öğretmeni Diğer Okullara Ders Tamamlamaya Gider.

Isınma Şekli

Sobalı - Sobayı Okul Hizmetlisi Yakmaktadır. Kadrolu Okul Hizmetlimiz Mevcuttur.

Servis Bilgisi

Öğretmen Servisi Bulunmaktadır. Çaldıran´da Tüm Köy ve Merkez Okullarına Öğretmen Servisi Vardır. Öğretmen/Okul Servis Ücretleri Pahalıdır.

Bağlantı

Fatih Projesi Fiber İnternet

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe Merkezine 7KM - İl Merkezine 105KM Sitedeki Tüm Bilgiler Günceldir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Çaldıran‘da Soğuklar 15.10(Kar)-31.05(Yağmur) Devam Eder. İlçe Merkezinde Kaloriferli Daireler Var. Kurumsal Marketler Var. İlçe Devlet Hastanesi, Sağlık Ocağı, PTT Var. Haftanın Belirli Günlerinde Tüm Kargolar Gelmektedir. Çaldıran-Van Arası Van BŞB Otobüs Seferleri(08.15-12.30-17.30) Bulunmaktadır. Kooperatif Araçları İle Van-Erciş-Muradiye’ye Gidilebilir. Tüm Okullara Öğretmen Servisi Var. Hafta Sonları Van’a Giden Öğretmen Servisleri Var. Çaldıran Kira Ve Servis Ücreti Olarak Pahalıdır.

Kontenjan Bilgileri

Okulumuzda 2 Anasınıf Dersliği; 5 İlkokul Dersliği Vardır. Okulumuzda Anasınıf ve İlkokul Kısmı Normal Öğretimdir. Tüm Öğretmenler Aynı Anda Gelip Gitmektedir. Okulumuzda Müstakil Müdürlük Vardır.

Okulun Sınav Başarı Durumu

Sınıflarımız 15-25 Arası Öğrenciden Oluşmaktadır. Başarı Düzeyi Normaldir.

Sportif Etkinlikler

Okulumuzun Bahçesinde Geleneksel Çocuk Oyunları Çizimleri Mevcuttur.

Bilimsel Etkinlikler

Okulumuzun Bahçesinde Eğitici Çizimler Mevcuttur.

Proje Çalışmaları

Okul Müdür Odası Var. Müdür Yardımcısı Odası Yoktur. Öğretmenler Odası Var. Kütüphane Çalışmamız Var. Masa Tenisi Odası Çalışmamız Var. Anasınıfı Yemek Odası Çalışmamız Var.

Diğer Hususlar

Eğitimde İyi Örnekler Adına Projeler Geliştirilmektedir. Okulumuzda Turkcell MEB Kurum İnterneti Bulunmaktadır. MEB Kurum İnterneti İle DYS(Döküman Yönetim Sistemi) Aktif Olarak Kullanılabilmektedir.